DAN 38: SPET V ŠOLI

MOJE, TVOJE, NAŠE NOVICE

 

SPET V ŠOLI

 

Pozdravček vsem skupaj.

 

Kako ste? Nekateri spet v šoli, nekateri boste kmalu. In nekateri ostajate doma. Se vam je uresničila želja? Bi raje drugače? Kako? Imate že dovolj teh sprememb? Na vas je težko breme, saj ste se morali v zelo kratkem času navaditi na tako veliko sprememb in na neobičajno življenje.

 

Zato najprej čestitke, da se uspete prilagajati in da poskušate najti kaj dobrega v vsaki situaciji. Čestitke, ker vem, da ste se v času, ko ste bili doma, naučili tudi veliko novih stvari, postali ste bolj samostojni, uspelo vam je slediti pouku na daljavo in rešiti vse naloge. Hkrati pa se mogoče še boriti za svoj prostor in računalnik s svojimi brati in sestrami. Časa v karanteni se bomo vsi spominjali… Upam da bo ostal v lepem spominu.

 

In sedaj vam želim, da se čim bolj veselo, mirno in sproščeno vrnete v šole. Bo veliko stvari drugače. Veliko ukrepov, ki se jih bo potrebno držati. Verjamem, da bo včasih težko, a vseeno poskusite zdržati. Vsak teden se ukrepi malo sprostijo in je že malo boljše vse skupaj. Bo pa prijetno, ker se boste spet srečali v živo. Česa se najbolj veselite?

 

 

Novice se sedaj  ko boste v šoli, počasi zmanjšujejo. Nekaj jih bo še, sploh bom z veseljem objavljala vaše prispevke, zato jih še naprej pošiljajte na: urska.senk@cirius-kamnik.si.

Danes pa tistim, ki ste šli spet v šolo, želim prijeten, uspešen in čim manj stresen začetek. Tisti, ki se vračate v sredo, pa vam želim, da še malo sproščeno zadihate, greste na sprehod, v hribe ali izkoristite za pogovor s prijatelji. Naj bo to kljub vsemu, čim bolj prijeten čas.

 

Se beremo tudi v prihodnosti.

 

 

Urška